Case Drop

Suomalainen design-suosikki tähtää kansainvälisille markkinoille ja luottaa viestinnässään Scoopifyn monipuolisiin ja ammattitaitoisiin sisällöntuottajiin. Näin yhteistyötä kommentoi Dropin Aino Collan-Jyränoja.

Drop-Scoopify-case

"Yhteistyö Scoopifyn kanssa sujui yli odotusten. Työkalua on helppo käyttää ja asiakaspalvelu erinomaista. Scoopifyn avulla löysimme nopeasti korkeatasoisen ammattilaisen projektiimme ja saimme tuotettua laadukkaat tiedotteet tarpeisiimme."

Aino Collan-Jyränoja

Digital Marketing Manager – Drop Design Pool

Taustaa ja tavoite

Suomessa suunniteltu sekä valmistettu design-allas Drop on nopeasti noussut valtavaan suosioon kotimaan ulkoallasmarkkinoilla. Palkitusta muotoilustaan tunnettu Drop uskoo kysynnän olevan vahvaa myös Suomen rajojen ulkopuolella ja tähtää vahvasti kansainvälisille markkinoille.

Tehokkaassa kansainvälistymisessä tärkeässä roolissa on laadukas viestintä, jonka keskiössä on tiedottaminen sekä asiakkaita ja sidosryhmiä puhutteleva markkinointiviestintä.

Moninaisissa viestinnällisissä tarpeissa Drop luottaa tekstisisällöntuotannon freelance-ammattilaisiin. Koska tarpeet vaihtelevat tapauskohtaisesti, on tärkeää löytää helposti ja vaivattomasti aina kuhunkin tarpeeseen sopivat ammattilaiset.

Toteutus

Dropin kansainvälistymisviestinnän tarpeena oli tuotattaa korkealuokkaiset lehdistötiedotteet, joita voisi hyödyntää pienin muokkauksin eri laajentumismaissa.

Projektiin sopivien tekstisisällöntuottajien kartoitus aloitettiin luomalla Dropille oma tilaajatili Scoopifyhin, jonka jälkeen tarpeet kuvattiin valmiiseen toimeksiantolomakkeeseen. Jo heti samana päivänä projektiin ilmoittautui useampia sopivia ammattilaisia, joiden joukosta valikoitui kartoituksen jälkeen lopullinen tekijä.
 
Projektin tarkemmat yksityiskohdat sovittiin valitun sisällöntuottajan kanssa vielä erikseen sähköpostitse, ja tiedotteet valmistuivat vaivattomasti nopealla aikataululla.

Dropin kokemuksia Scoopifysta

Haastattelimme vielä Dropin digitaalisen markkinoinnin päällikköä Aino Collan-Jyränojaa ja kyselimme mietteitä projektista ja Scoopifyn käytöstä.

 

Kuinka projekti sujui?

- Kokonaisuudessaan nopeus ja helppous yllätti, sekä ylitti odotukset. Yhteistyö Scoopifyn kanssa sujui yli odotusten.

 

Oliko Scoopifyn järjestelmää helppo käyttää?

- Työkalu oli hyvin asiakasystävällinen ja helppo käyttää. Toimeksiannon tekeminen oli yksinkertaista ja softan avulla on vaivatonta seurata missä projekti menee. Mielenkiintoisinta oli tutkia potentiaalisia sisällöntuottajien profiileita ja referenssejä.

 

Oliko helppo löytää oikea tekijä?

- Saimme lyhyessä ajassa monta potentiaalista kandidaattia kiinnostumaan projektista ja olisi tehnyt mieli valita useampi tekijä jo pelkästään erittäin korkean tason perusteella.

 

Oliko sisältö laadukasta ja täyttikö se odotukset?

- Olimme erittäin tyytyväisiä tuotettuun sisältöön. Sisällöntuottaja onnistui hyvin kiteyttämään tärkeimmät viestit ja tuomaan esiin ne mediaa kiinnostavalla tavalla.

Olemme saaneet tuotettujen sisältöjen ansiosta tärkeitä mediaosumia kotimaassa ja uskon, että saamme niiden ansiosta herätettyä kiinnostusta myös kansainvälisillä markkinoilla.

 

Koetteko, että Scoopifysta voisi olla Dropille hyötyä myös jatkossa sisältötarpeiden suhteen?

- Ehdottomasti! Tulemme varmasti käyttämään tulevaisuudessakin Scoopifyta sisällöntuotannon kumppania.

 

"Kokonaisuudessaan nopeus ja helppous yllätti, sekä ylitti odotukset. Tulemme varmasti käyttämään tulevaisuudessakin Scoopifyta sisällöntuotannon kumppania."

 

www.drop.fi


Tutustu myös

Pohjoismainen viestintäkonserni Nordic Morning Group Oyj toteutti asiakkaalleen mittavan sivustouudistusprojektin Scoopifyn avulla. Tutustu, kuinka yhteistyö sujui.

 

LUE LISÄÄ

NordicMorning-Scoopify-2

 

Sisältöjä suoraan ammattilaisilta

Ketterää ja helppoa sisällöntuotantoa Scoopifyn avulla

 

TILAA SISÄLTÖÄ   

SOVI DEMOESITTELY