Case Iltapulu

Suosittu tv-ohjelmaopas Iltapulu.fi ulkoisti hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon Scoopifyn sisällöntuottajille. Näin ketterästi hanke toteutettiin.

Iltapulu_desktop_mobile2

"Sisällöntuotannon ulkoistaminen saatiin luotua helposti ja vaivattomasti Scoopifyn kautta"

Tommi Luostarinen

Perustajajäsen – Iltapulu.fi

Taustaa ja tavoite

Iltapulu.fi on Sanoma-konsernin ja Gags Median omistama tv-ohjelmaopas verkossa. Yli 500 000 kuukausikävijää tavoittavan Iltapulu.fin tavoitteena oli rakentaa selkeän ja kattavan televisio-ohjelmaoppaan oheen tuotetun tekstisisällön kokonaisuus.

Sisältöjen pyrkimyksenä on tehostaa sivuston hakukonelöydettävyyttä, kasvattaa kävijämääriä ja mainostuloa sekä parantaa kävijöiden viihtyvyyttä tarjoamalla relevanttia sisältöä.

Toteutus

Iltapulu.fin pyrkimyksenä oli löytää sisällöntuotantoon joustava ja ketterä ratkaisu, jonka vuoksi hanketta ryhdyttiin rakentamaan Scoopifyn kautta.

Scoopifyn sisällöntuottajien joukosta löydettiin tehokkaasti oikeanlaiset sisällöntuottajat, joilla on vahvaa taustaa hakukoneoptimoidun tekstisisällön rakentamisesta sekä vankkaa kokemusta televisio- ja elokuvateemaisten sisältöjen tuottamisesta.

Sopivien sisällöntuottajien kartoituksesta päästiin varsin suoraviivaisesti varsinaiseen toteutusvaiheeseen eli tekstisisältöjen tuottamiseen.

Jatko

Täysin ulkoistettu sisällöntuotanto on saatu luotua tehokkaasti ja ketterästi Scoopifyn kautta.

Pidemmällä tähtäimellä hakukoneoptimoidun sisällön julkaiseminen tulee parantamaan Iltapulu.fin orgaanista löydettävyyttä ja kävijämäärien ennustetaan nousevan hankkeen myötä. Kävijämäärien kasvu tulee puolestaan vaikuttamaan positiivisella tavalla mainosrahoitteisen verkkomedian tuottoihin sekä yleisesti ottaen sivuston toimintaan ja kehittymiseen.

Tärkeää on myös se, että Iltapulu ei pelkästään tarjoa kävijöilleen selkeää ja kattavaa ohjelmaopasta, vaan palvelee sivuston käyttäjiä myös laadukkaiden ja uniikkien tekstisisältöjen avulla.

Iltapulu.fin perustajajäsen Tommi Luostarinen kuvaa hanketta:

 

"Sisällöntuotannon ulkoistaminen saatiin luotua helposti ja vaivattomasti Scoopifyn kautta. Olemme tyytyväisiä siihen, miten vaivattomasti pystymme tuotattamaan laadukasta, uniikkia ja monipuolista sisältöä sivuston tarpeisiin. Yhteistyö Scoopifyn kanssa on sujunut loistavasti."

 

www.iltapulu.fi


Tutustu myös

Pohjoismainen viestintäkonserni Nordic Morning Group Oyj toteutti asiakkaalleen mittavan sivustouudistusprojektin Scoopifyn avulla. Tutustu, kuinka yhteistyö sujui.

 

LUE LISÄÄ

NordicMorning-Scoopify-2

 

Sisältöjä suoraan ammattilaisilta

Ketterää ja helppoa sisällöntuotantoa Scoopifyn avulla

 

TILAA SISÄLTÖÄ   

SOVI DEMOESITTELY