Case Nordic Morning

Pohjoismainen viestintäkonserni Nordic Morning Group Oyj toteutti asiakkaalleen mittavan sivustouudistusprojektin Scoopifyn avulla. Näin yhteistyö sujui johtaja Ilari Viippolan mielestä.

NordicMorning-Scoopify-2

"Uusien tekijöiden löytäminen oli huomattavasti perinteisiä tapoja helpompaa – käytämme varmasti Scoopifyä samankaltaisissa tarpeissa myös jatkossa"

Ilari Viippola

Director, Data-Driven Content – Nordic Morning

Taustaa

Nordic Morning on digitaalisen markkinoinnin ja palvelukehityksen kokonaisvaltainen toimisto, joka auttaa asiakkaitaan digitaalisen kasvun rakentamisessa. Teemme laajasti eri osa-alueita sekä digitaalisessa markkinoinnissa että digitaalisten palveluiden ja myynnin kehittämisessä; strategisesta konsultoinnista, data- ja analytiikkakyvykkyyksistä ja palvelumuotoilusta lähtien aina markkinoinnin sisältöjen ja mainonnan toimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

"Scoopifyn käyttöön ottaminen oli yksinkertaista ja helppoa. Toimeksiannon tekeminen hoitui nopeasti, ja saimme erittäin hyvän määrän vastauksia tarjoukseemme."

Olemassa oleva maataloustoimialan asiakkaamme halusi lähteä ketterästi toteuttamaan kanssamme sivustouudistusprojektia, jossa osittain uudistettiin sisältöjä ja niiden rakennetta sekä tuotettiin uusia verkkosivusisältöjä vastaamaan sivustokävijöiden nykyisiä tarpeita.

Keskeisenä lähtökohtana suunnittelussa oli saavuttaa selkeämpi kokonaisuus sivustolla, joka aidosti palvelisi käyttäjien tarpeita. Nykyisen sivuston sisällöt olivat osittain vanhentuneita siksi, että niitä oli siirretty useasta vieläkin vanhemmasta järjestelmästä sellaisenaan, mutta myöskin siksi, että yrityksen strategia oli muuttunut. Yhteensä projekti käsitti noin 60 sivun sisältöjen päivittämisen tai uudistamisen.

Päädyimme kokeilemaan Scoopifyn palvelua, koska omat sisäiset resurssimme eivät riittäneet palvelemaan tuotettavien sisältöjen määrällistä vaatimusta annetussa ajassa. Tarvitsimme siis lisää ihmisiä, jotka pystyisivät nopealla aikataululla ottamaan laajoja kokonaisuuksia haltuunsa.

Järjestelmän käyttö

Scoopifyn käyttöön ottaminen oli yksinkertaista ja helppoa. Toimeksiannon tekeminen hoitui nopeasti, ja saimme erittäin hyvän määrän vastauksia tarjoukseemme. Vaikka projektimme olikin laajuudessaan poikkeuksellinen Scoopifyn ydintoimintaan verrattuna, palvelu pystyi, rajoitteistaan huolimatta, kuitenkin palvelemaan myös meidän tarpeitamme.

Projektivaihe

Projektimme viivästyi useita kertoja, kuten tämänkaltaisissa kokonaisuuksissa on hyvin usein tapana. Saimme kuitenkin ratkaistua haasteemme hyvässä yhteistyössä Scoopifyn kanssa, ja saimme aina nopeasti henkilökohtaista palvelua kun sitä tarvitsimme.

Projektimme luonteesta johtuen oli myös yksinkertaisinta siirtyä kommunikoimaan tekijän kanssa Scoopifyn ulkopuolelle, mutta uskon että olisimme toisenlaisessa projektissa hyvin voineet käyttää myös Scoopifyä kommunikoinnin järjestämiseen alusta loppuun saakka.

Jatko

Scoopify soveltuu erittäin hyvin kaltaisemme yrityksen tarpeisiin, kun sisällönkirjoittajaresurssien käyttäminen ei ole jatkuvaa vaan projektiluonteista. Käytämme varmasti Scoopifyä samankaltaisissa tarpeissa myös jatkossa. Työskentelytapa on meille sopivan yksinkertainen, ja lisäksi uusien tekijöiden löytäminen on huomattavasti perinteisiä tapoja helpompaa.

"Käytämme varmasti Scoopifyä samankaltaisissa tarpeissa myös jatkossa."

Lopputulosten kannalta tärkeintä on aina löytää mahdollisimman soveltuva tekijä työlle, ja sitä ei voi mikään järjestelmä koskaan korvata, mutta käytännön järjestelyiden ja arjen helpottamiseen Scoopify on oiva palvelu.

 

Ilari Viippola

Director, Data-Driven Content
Nordic Morning


Tutustu myös

Suomalainen design-suosikki tähtää kansainvälisille markkinoille ja luottaa viestinnässään Scoopifyn sisällöntuottajiin. Tutustu, kuinka projekti sujui.

 

LUE LISÄÄ

Drop-Scoopify-case-1

 

Sisältöjä suoraan ammattilaisilta

Ketterää ja helppoa sisällöntuotantoa Scoopifyn avulla

 

TILAA SISÄLTÖÄ   

SOVI DEMOESITTELY